top of page

UPOZNAJTE NAŠ TIM

 

U prijatnom ambijentu restorana Mali Balkan dočekaće Vas tim istinskih profesionalaca - kuvara, konobara, šankera. Oni, koji su glavna pokretačka snaga  ovog prostora svakodnevno pružaju sve od sebe kako bi posetiocima pružili nezaboravno iskustvo. 

Pored toga, menadžment restorana je u stalnoj potrazi za novitetima i unapređenjima koja će dodatno poboljšati kvalitet usluge.

Dobar glas daleko se čuje i to je potpuno opravdano. Ono što je zaista teško je održati taj glas. Dođite da upoznate naš tim i shvatićete kako to oni rade godinama!

Vojkan Đurković  - GENERAL MENADŽER

 

Vlasnik, idejni tvorac i najveći krivac za sve genijalne stvari koje su se desile u Malom Balkanu za poslednjih osam godina. Vizionar i kreator nekoliko vrhunskih restorana, Vojkan je čovek koji odlično zna kako bi elitni restoran trebalo da izgleda i funkcioniše. Čovek koji se ne plaši da proba nove stvari i ponudi nešto revolucionarno i nesvakidašnje, nešto što još uvek nije viđeno na ovim prostorima.

Dalibor.jpg

Dalibor Dimitrić - MENADŽER RESTORANA

 

Pedantan, posvećen detaljima, perfekcionista u svakom mogućem smislu. Dalibor je osoba koja vodi računa o tome da sve stvari funkcionišu savršeno. Zbog neverovatnog iskustva i kvaliteta koje poseduje, Dalibor je nezamenjivi deo ove neverovatne mašinerije. Kao vođa ovog profesionalnog tima, uvek će svojim primerom pokazati kako bi svaki gost trebalo da bude uslužen.

Ukoliko želite da rezervišete mesto u restoranu ili hoćete da organizujete proslavu, Dalibor je osoba koji bi trebalo da se obratite.

Dejan Matić i Đorđe Milosavljević - LOGISTIKA

Nezamenjivi tandem koji je zadužen da stvari funkcionišu glatko i bez greške. Ovaj dvojac vuče konce iz pozadine i omogućava da se sve što je zamišljeno sprovede u delo. 

Dejan_Matić.jpg
bottom of page